•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Klub malog kestena - novi crtani film na Minimaxu

Klub malog kestenaje novo mesto za druženje u kom mališane očekuju lude avanture. Liza, glavna junakinja ove animirane serije, zajedno sa svojim prijateljima Kestenčićem, Balonkom, Olijem i Sunčicom koji simbolizuju četiri životna elementa (zemlju, vazduh, vodu i vatru) iz dana u dan saznaje nove stvari o životu i svetu. Kroz igru i smeh, muziku i ples deca uče kako da steknu odgovornost i radne navike kao i kako da lakše ispunjavaju svakodnevne obaveze.

Međutim, kao i svi radoznali mališani i naši junaci Kestenčić, Balkon, Oli i Sunčica ponekad prave nestašluke i upadnu u nevolje! Srećom, uvek se iznenada pojavi spacilac koji je tu da pritekne u pomoć i nauči ih važnim lekcijama.

Simpatičnoj devojčici Lizi, glas će pozajmiti jedanaestogodišnja Jovana Perišić iz Kragujevca. Jovana je učestvovala u takmičarskoj emisiji “Neki novi klinci” na TV Prva, u kojoj je svojim šarmom i anđeoskim glasom osvojila ne samo članove žirija već i mnogobrojnu publiku.

Učlanite se u Klub malog kestena i pridružite se Lizi i njenim prjateljima u novim avanturama svakog radnog dana od 06:50h na vašem omiljenom kanalu Minimax.

Za više informacija posetite:

https://www.facebook.com/minimax.rs/

http://www.minimaxtv.rs/

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu