•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko će glumiti Tomu Zdravkovića u filmu Joksimovića i Bjelogrlića

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić privode kraju pripreme za snimanje filma "Toma", o Tomi Zdravkoviću.

Kako srpski mediji prenose velikog boema i pevača igraće Milan Marić.

Biografska drama planirano je da se snima u toku leta, a prikazaće, između ostalog, tragičan život umetnika, njegove velike ljubavi, a jedna od junakinja je i Silvana Armenulić.

Mesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao da igra Tomu, a izbor je na kraju pao na glumca mlađe generacije Milana Marića.

Milan Marić je rođen 1990. godine u Beogradu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti, takođe u Beogradu, u klasi profesorke Biljane Mašić.

Stalni je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a pojedine predstave u kojima se oprobao su Tartif, Mletački trgovac, Sumnjivo lice, Gospođica, Zoran Đinđić, Mali mi je ovaj grob, Aveti, Glad, Zmajeubice, Dnevnik o Čarnojeviću…

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...