•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko će igrati Tetsua u 'Akiri'?

Špekulacije oko toga ko će igrati Tetsua sinoć su izašle iz studija Warner Bros. Film će koštati 90 miliona dolara a režiraće ga Jaume Collet-Serra (House of Wax, Orphan), sa radnjom u gradu naziva Novi Menhetan, koji će pratiti dvojicu braće, od kojih je jedan vođa motociklističke bande, a drugi poseduje telekinetičke sposobnosti koje od njega mogu načiniti smrtonosno oružje. Taman posla da nečije telekinetičke sposobnosti od njega načine oružje dobra. To bi bila tek naučna fantastika!

Garret Hedlund u završnim pregovorima je za ulogu Kaneda, Kristen Stewart postaće devojka, ali je najveće pitanje lik Tetsua, koji je zapravo i Akira.

Evo liste koja je izašla o mogućim glumcima: D.J. Cotrona (G.I.Joe 2: Retaliation), Logan Marshall-Green (Devil, Prometheus), Toby Kebbell (RocknRolla, War Horse), Richard Madden ("Game of Thrones"), Rami Malek (Twilight: Breaking Dawn: Part 2), and Michael Pitt ("Boardwalk Empire"), Paul Dano (There Will Be Blood, Cowboys & Aliens) i Alden Ehrenreich (Tetro).

Odluka se očekuje pred Dan Zahvalnosti. Ako znate bilo kog od ovih glumaca... bravo, bravo! Čovek u moru!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...