•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko su holivudski rekorderi u plastičnim operacijama?

Joan Rivers bila je na 739 tretmana, Kelly Ripa loše raspoloženje leči botoksom, Jamie Lee Curtis žali što je ikad bila na estetskom zahvatu, a Nicole Kidman bila je na operaciji da bi ponovno mogla micati svoje lice ukočeno od ranijih zahvata.

Mislite da je botoks samo za holivudske lepotice koje nikad ne stare i zvezde realityja? Podaci koje je za proteklu godinu objavilo Američko društvo plastičnih hirurga pokazuje da su kozmetičkim zahvatima sklone i obične žene, piše Huffington Post.

Prema toj statistici, mali invazivni tretmani pomlađivanja lica bili su na svom vrhuncu prošle godine. To je treća godina zaredom da žene troše nemale cifre da bi izgledale mlađe, čvršće, zategnutije, a metode koje su birale variraju od injekcija botoksa, punjenja, lasera ili mikrodermoabrazije.

Broj tretmana botoksom porastao je za osam posto, što znači da je prošle godine obavljeno 6,1 milion zahvata, najveći broj do sada. Mikrodermoabrazija je takođe imala rast od osam posto, dok su tretmani punjenja mekih tkiva rasli pet posto, a hemijski pilinzi dva posto.

Zvezde poput Kelly Ripe, Jennifer Aniston i Courtney Cox sa ponosom su objavile da su se malo pomogle botoksom i filerima kako bi izgledale svežije, pa zašto onda to ne bi priuštile i ostale žene? Naravno, ima zvezda koje su priznale da žale što su se poslužile uslugama plastičnih hirurga. Nicole Kidman nedavno je otkrila da je bila na estetskoj operaciji, ali samo zato da bi, kako kaže, ponovno mogla pokretati svoje lice.

Evo koje su zvezde priznale da su se malo ulepšale:

Dolly Parton
Country zvezda proslavila se brojem svojih plastičnih operacija. Parton je korigovala kapke, usne, grudi i bila na više tretmana podmlađivanja lica.

Joan Rivers
Joan Rivers je vrlo otvoreno priznala svoju ljubav prema plastičnoj hirurgiji, dodavši kako je imala 739 različitih operacija i tretmana.

Melanie Griffith
Glumica je priznala da je bila na podizanju grudi 1991. nakon što je rodila svoje drugo dete i da je usne punila injekcijama kolagena. Za britanski list Mirror 1999. je izjavila: “Razmišljam o plastičnoj operaciji, ali ne mogu reći na kom mestu. Teško je imati 40 godina. Često pomislim kako bih volela da mi neko stavi zatvarač i zategne sve prema gore.”

Patricia Heaton
Debra Barone iz popularne televizijske serije 'Svi vole Raymonda' i majka četvero dece u stvarnom životu otkrila je zašto je bila na operaciji podizanja grudi i zatezanju trbuha. “Taština, samo taština. Imala sam četiri porođaja carskim rezom i moj trbuh je izgledao kao karta sveta, grudi su mi visele od dojenja beba, a bradavice su bile veličine maslina. Samo sam htela ući u haljine i napokon ih nositi.”

Roseanne Barr
Roseanne Barr je u septembru 2003. progovorila o zatezanju trbuha, korekciji nosa, smanjenju grudi i faceliftingu. “Želim implante u zadnjici i smanjenje struka. Ali kako je prošlo već deset godina od poslednje operacije, malo sam prestrašena. Stara sam i ne znam da li bih se probudila iz anestezije.'

Howard Stern
U jednoj od svojih emisija Howard Stern priznao je da je bio na liposukciji brade i korekciji nosa.

Jaime Lee Curtis
U intervijuu za People glumica je izjavila da je otišla pod nož, iako nije priznala šta je 'popravila', odnosno pokvarila. 'Od toga izgledam gore. I osećam se gore.'

George Clooney
Kod Oprah je George Clooney priznao da je bio na operaciji podizanja kapaka. Kasnije je u časopisu Esquire tvrdio da se samo šalio.

Kelly Ripa
Kelly se navodno poverila prijateljici: “Kad sve drugo propada, trebam injekciju botoksa pravo u čelo. Što više botoksa.” U časopisu Elle izjavila je da je botoks ubrizgala i pod pazuhe da se ne bi znojila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...