•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kolin Firt sa suprugom Livijom na premijeri filma 'Kingsman: Tajna služba' u Londonu

Ispred bioskopa ,,Odeon” na Lester skveru crvenim tepihom su pored reditelja Metjua Vona, prošetale zvezde filma Kolin Firt, Taron Egerton, Sofi Kukson, Mark Strong, Sofia Butela, Lili Travers, Samanta Vomak, Nikolas Benks, Aleks Nikolov, kao i scenaristi i autori stripa po kome je film i nastao Mark Milar i Dejv Gibons.

Oskarovac Kolin Firt na premijeru je došao u pratnji svoje divne supruge Livije. Uvek elegantan Firt obukao je odelo iz kolekcije ,,Savil Roul”, i tako dokazao da je dorastao ulozi agenta Kingsmana. On tumači tajnog špijuna koji uvek nosi savršeno krojena odela, a rečenica koja ga najbolje opisuje je ,,maniri čine čoveka”.

Firt je prokomentarisao da mu nije bilo lako da igra u jednom akcionom filmu, ali da mu je to zaista prijalo: ,,Bio sam veoma uzbuđen, jer do sada nisam imao priliku da igram tajnog agenta. Moram da priznam da mi je bilo žao kada se završilo snimanje, iako mi prvih mesec dana nije baš predstavljalo uživanje jer sam konstatno trenirao. Ali ako ste dovoljno uporni i vidite da postižete rezultate, onda vas to dodatno motiviše da nastavite.” Na pitanje da li bi ponovo snimio neki akcioni film Firt je odgovor potvrdno:,,Ukoliko biste me pitali da snimamo sve ponovo već sledeće nedelje, moram da priznam da bi mi to teško palo (smeh). Ali svakako u budućnosti bih želeo da radim još ovakvih ostvarenja.”

Publika je do sada imala zaista retku priliku da vidi reditelja Metjua Vona u pratnji svoje supruge, top modela Klaudije Šifer, tako da je pojava njih dvoje na crvenom tepihu oduševila sve prisutne. Na iznenađenje voditelja koji mu je postavio pitanje koja mu je omiljena scena u filmu Von je odgovorio: ,,Scena sa kucama. Zaista sam uživao na setu kada su doveli 15 malih kuca koje su trčkarale svuda okolo i pravile haos.”

Za film Kingsman: Tajna služba grupa Take that je snimila zvaničnu pesmu ,,Get ready for it” . Članovi grupe Geri Barlov, Mark Oven i Hovard Donald izveli su ovu numeru na premeri filma.

Nastao na osnovu priznatog stripa i u režiji čuvenog reditelja Metjua Vona, film Kingsman: Tajna služba prikazuje priču o super tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalnom, kako bi se posvetio zahtevnom programu treninga. U isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja.

Glavne uloge u filmu tumače Kolin Firt, Taron Egerton, Samjuel L. Džekson, Majkl Kejn i drugi.

Kingsman: Tajna služba u bioskopima širom Srbije kreće od 26. februara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...