•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija "School Of Rock" postaće brodvejski mjuzikl

Reditelj Andrew Lloyd Webber, koji je do sada režirao brodvejske klasike poput "The Phantom of the Opera", "Evita" i "Cats", produciraće mjuzikl verziju komedije iz 2003. godine.

U intervijuu za CBC Radio, Webber je otkrio svoje planove da grupicu srednjoškolskih rokera dovede na scenu Broadwayja.

"Upravo sam dobio prava na korišćenje dela i veoma sam uzbuđen zbog toga. Možda tu bude pesama za mene, ali očito je da će se koristiti pesme koje su već bile u filmu. Prvo ću raditi 'Stephena Warda' koji će biti nešto poput kamernog mjuzikla, a onda ću nastaviti mjuziklom o klincima koji sviraju gitare", rekao je Webber.

Podsetimo, u filmu koji je izašao pre 10 godina, Jack Black glumi probisveta koji igrom slučaja postaje nastavnik i sa učenicima osniva bend.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila