•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno, prvi trejler za 'Assassin’s Creed' je stigao

Pokreti od kojih zastaje dah, putovanje kroz vreme, skakanje po krovovima, skriveni bodeži i oštrice i društvo profesionalnih ubica. Da, to svakako zvuči kao „Assassin’s Creed”. Sada je konačno izašao i dugoočekivani trejler za filmsku adaptaciju kultne video-igre.Kada je objavljeno da jedna od najuspešnijih igračkih franšiza u istoriji, Assassin’s Creed, dobija filmsku adaptaciju i da su za nju angažovani Majkl Fasbender i Marion Kotiljar, obožavaoci su bili oduševljeni.

Konačno je izašao i prvi trejler, u kom Fasbender igra Kaluma Linča, čoveka iz 21. veka koji nakon smrti proživljava život svog predaka iz 15. veka i sprečava zaveru templara.

Film je zakazan za bioskope ove zime.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...