•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno "The Four"

Adam & Eva Produkcija je konačno objavila izlazak jednog od najiščekivanijih filmova za odrasle svih vremena - film Michael Ninn-a “The Four”.

Treba pomenuti da se na ovom filmu radilo četiti godine, ali da je konačno sve sređeno i da svi učesnici snimanja mogu biti ponosni na svoj rad a da će publika biti zadovoljna.

Glavne uloge u filmu imaju Brea Bennett, Cassidey, Nikki Kane i Renee Perez. One su žene ratnika koje će osvetiti svoje muževe koji su stradali u borbi 300 Spartanaca protiv znatno brojčanijih i jačih Persijanaca. Njihov konačni cilj je ubiti persijskog boga kralja Kserksa a za to neće birati sredstva, čak je jedno od najjačih oružja biti moć i strast ženskog srca i tela.

Film će biti pun specijalnih efekata i atraktivnih scena, a očekivanja su da će uspeh biti u najmanju ruku kao kod najimpresivnijeg filma za odrasle - Pirates.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila