•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno pronađena Mulan za Disneyev igrani film

Nakon višegodišnje potrage Mulan je konačno nađena! Kineska glumica Liu Yifei, popularno zvana Crystal Liu, potvrđena je u ulozi žene ratnice u Disneyevoj igranoj adaptaciji klasične kineske priče.

Kasting tim je posetio pet kontinenata i održao audiciju za skoro 1000 kandidata, koji su trebali da imaju tri bitne stvari: znanje borilačkih veština, engleskog jezika i ono najbitnije, zvezdani status. U skladu s originalom, studio je striktno tražio mladu kineskinju koja bi glumila Hua Mulan.

U Liu je Disney našao sve šta je tražio. Među kineskom publikom znana kao "Fairy sister" (vilina sestra), zbog svog nevinog izgleda i imidža, jedna je od najpopularnijih glumica generacije. Slavu je stekla glumeći u televizijskim hit dramama sredinom 2000-ih dok je još bila tinejdžerka na Pekinškoj filmskoj akademiji.

Neki od filmova u kojima je već glumila na engleskom jeziku su Zabranjeno kraljevstvo s Jackie Chanom i Jet Lijem kao i Outcast s Nicholas Cageom i Hayden Christensenom.

Mulan će režirati Niki Caro koja je nedavno snimila The zookeeper's wife, a izlazak se planira za 2019. Animirana verzija iz 1998. u kojoj glasove daju Ming-Na Wen i Eddie Murphy zaradila je oko $304.3 miliona i nominacije za Zlatni globus i Oskar.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...