•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno snimljena posebna epizoda Prijatelja

Prošlo je gotovo 17 godina otkako je šest najpoznatijih televizijskih prijatelja bilo zajedno na filmskom setu, a poseban nastavak Prijatelja, “The One With The Reunion”, konačno je snimljen prošle nedelje, piše BBC.

Specijalni jednokratni show okupio je originalnu glumačku postavu.

Prijatelji su bili najveći sitkom devedesetih, a novu generaciju obožavatelja (i kritičara) pronašao je zahvaljujući reprizama i streaming uslugama poput Netflixa.

Sami članovi originalne glumačke ekipe, ujedno su i izvršni producenti ponovnog okupljanja.

Snimanje specijala odvijalo se na originalnom setu “Stage 24” u studiju Warner Brosa u Burbanku u Kaliforniji.

TMZ izveštava da su, iako je publika uživo učestvovala na ponovnom okupljanju, to uglavnom bili statisti, testirani na covid i angažovani baš za ovu priliku, nakon što je pandemija sprečila stvarne obožavatelje da prisustvuju snimanju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...