•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konkurs za osnovne škole inspirisan filmom 'Ferdinand' na temu 'Naš heroj koji je hrabar kao Ferdinand je…'

Povodom izlaska animiranog filma „Ferdinand“, MegaCom Film zajedno sa izdavačkom kućom Laguna raspisuje multimedijalni konkurs za osnovne škole pod nazivom „Naš heroj koji je hrabar kao Ferdinand je…“.

Rad treba da se odnosi na jednu osobu iz odeljenja za koju većina učenika misli da je zbog nečega ispala hrabra. To mogu biti i manje stvari – na primer situacija u kojoj se predsednik vaše odeljenske zajednice izborio da dobijete novu školsku tablu, ili situacija u kojoj su vaš drug ili drugarica prevazišli mnogo veće probleme i vi ste zbog toga bili ponosni na njih.

Rad može da bude multimedijalan – priča može biti ispričana u formi teksta (sastava) na kome svi mogu da intervenišu (svako dopiše pasus), može da bude pesma, crtež, kolaž, a može biti i u video formatu, poput neke priče koju bi svi ispričali. Bitno je da celo odeljenje učestvuje i da to bude jedan zajednički rad na koji će svi biti ponosni.

Radove možete poslati do 24. decembra na adresu Marka Oreškovića 1, 11000 Beograd (naslov FERDINAND KONKURS) ili na mail adresu ferdinand@mcf.rs, a nakon toga, kreativni žiri MCF-a će odabrati pobednike konkursa koji će biti proglašeni na facebook stranici Mega Com Filma.

Biće dodeljene 3 nagrade:

1. mesto dobija knjige izdavačke kuće Laguna za celo odeljenje

2. mesto dobija bioskopske ulaznice za film „Ferdinand“ za celo odeljenje

3. mesto dobija poklon Dexy Co vaučer u iznosu od 6.000 dinara

„Ferdinand“ je film koji govori o hrabrosti, prijateljstvu i ljubavi. To je priča o biku koji nije želeo da se bori u koridi – on je hteo se druži sa svojom drugaricom Ninom, uživa u druženju sa ostalim stanovnicima farme i miriše cveće. Nažalost, nakon jednog nesporazuma, ljudi su ga doživeli kao razuzdanu zver i Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće u neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. Priča o najpozantijem biku pretpremijerno će biti prikazana 14. decembra u bioskopima Cineplexx, CineStar, Cine Grand, Vilin grad, Roda Cineplex i Fontana, dok će od 21. decembra „Ferdinand” početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Sve dodatne informacije o konkursu možete saznati putem telefona 011/7821113 ili putem mail adrese ferdinand@mcf.rs.

Pozivamo učenike vaše škole, kao i sve učitelje i nastavnike, da učestvuju u ovom jedinstvenom multimedijalnom konkursu, koji ima za cilj da pokaže da su mali-veliki heroji prisutni svuda oko nas!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...