•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kozbi i Polanski izbačeni iz članstva Američke filmske akademije

Američka akademija filmskih umetnosti i nauka isključila je glumca Bila Kozbija i reditelja Romana Polanskog iz svog članstva.

U saopštenju Akademije navodi se da je njen odbor doneo takvu odluku u utorak "izglasaviši isključenje iz članstva glumcu Bilu Kozbiju i reditelju Romanu Polanskom, u skladu sa Standardima ponašanja organizacije".

Televizijska zvezda Bil Kozbi prošlog meseca je osuđen za seksualno zlostavljanje, dok je Roman Polanski priznao silovanje, tada 13-ogodišnje devojčice, koje je počinjeno 1977. godine, piše BBC.

Akademija je iz članstva, zbog brojnih optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, prošle godine isključila i producenta Harvija Vajnstina.

Osim trojice pomenutih, samo je još jedna osoba bila izbačena iz članstva Akadmije u njenoj 91 godinu dugoj istoriji.

Bio je to glumac Karmejn Karidi, koji je 2004. godine izbačen zbog toga što je "navodno poslao poverljive delove jednog filma prijatelju", koji su potom završili na internetu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...