•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kraj serije Dr Haus

Nakon osam godina i 175 epizoda popularna serija o neobičnom doktoru Gregoriju Hausu, koga je igrao britanski glumac Hju Lori, završava sa emitovanjem u Sjedinjenim Državama u aprilu.

Producenti su potvrdili da nakon osam sezona prekidaju snimanje i više neće biti novih nastavaka Doktora Hausa.

"Nakon dugog razmišljanja doneli smo odluku da će osma sezona biti i poslednja. Odluka o prekidu ove serije je bila bolna, ali Haus je uvek bio zagonetno biće i možda je bolje da nestane pre nego što muzika prestane da svira", objavili su izvršni producenti Dejvid Šor, Keti Džejkobs i Lori.

Hju Lori je tokom snimanja često isticao da bi voleo da serija što pre završi jer mu nedostaje porodica koja živi u Velikoj Britaniji. Lori, poznat i po ulozi u seriji Crni Guja, je radi uloge u Dr Hausu morao da se iz Londona gde mu živi porodica, preseli u Los Andeles.

Serija Dr Haus je prvi put emitovana 16. novembra 2004. godine i ubrzo je postala jedna od najpopularnijih TV serija u SAD. Emitovana je u ukupno 66 zemalja sveta.

Tokom sezone 2007/08, Dr Haus je bila najgledanija serija u SAD-u, i treća najgledanija emisija uopšte posle Američkog idola i Plesa sa zvezdama.

Serija je četiri puta nominovana za Emi za najbolju dramu, ali ga nijednom nije dobila. Lori je 2006. i 2007. dobio Zlatni globus i Nagradu filmskih glumaca 2007. za najbolju glavnu mušku ulogu u seriji.

www.vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...