•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kratki video koji je inspirisao Henska za ulogu u 'Most špijuna'

Film „Most špijuna” potpisuje Stiven Spilberg, scenaristi su braća Koen, a glavnu ulogu tumači Tom Henks. Upravo je ovaj Oskarovac otkrio kako se spremio za ulogu Džejmsa B. Donovana, ameri­čkog advokata koji je na sebe preuzeo posao pre­govoranja sa Rusima tokom Hladnog rata.

Njegov karijera pregovarača je počela razmenom špijuna Rudolfa Abela za američkog pilota Frensisa Gerija Pauersa oborenog 1960. u sovjetskom vazdušnom prostoru i zarobljenog od strane Rusa.

- Izuzetno mi se svidela priča i jednostavnim „guglovanjem” sam došao do jedinog snimka Džejmsa B. Donovana. Taj kratki intervju je pokazao suštini ovog čoveka i način na koji razmišlja. Na osnovu toga sam kasnije bazirao ceo njegov lik – objasnio je Henks.

U glumačkoj postavi pored Henksa našli su se Mark Rajlans, Skot Šepard, Ejmi Rajan i Alan Alda.

U bioskope širom zemlje „Most špijuna“ stiže od 26. novembra.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu