•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator "carstva poroka" želi 6 sezona

U prethodnim intervjuima Terens Vinter je izjavljivao da se nada da će serija ići makar 4 sezone. Ali sad želi još više!

Terens Vinter, kreator originalne HBO hit serije "Carstvo poroka" se okuražio u svojim željama. Na festivalu u Kanadi ovaj genije krimi priča koji stoji iza dramske serije iz doba prohibicije, nedavno je izjavio: "Ako bi bog dao sreće da šest godina snimamo seriju, to bi za mene bilo divno. Ali ipak snimamo jednu po jednu sezonu."

I mi se nadamo tome! Ovo nije ni blizu zvaničnog HBO-vog saopštenja za javnost u vezi sa sudbinom "Carstva poroka", ali dobro je znati da je genijalac koji je kreirao seriju spreman da je radi na duge staze! Pogotovo zato što je u ranijim intervjuima Terens izjavljivao da se nada četvrtoj sezoni.

Drugih informacija o 3. sezoni "Carstva poroka" gotovo da i nema, što ne čudi s obzirom da su neke druge HBO-ve serije trenutno u centru pažnje. Treća sezona je najavljena i željno iščekujemo njenu premijeru, koja će biti u slično vreme kao i prethodne dve. Više vesti o "Carstvu poroka" očekujemo na jesen, kad se približi datum premijere.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...