•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreator serije 'Živi mrtvaci' otkrio pojedinosti za novu sezonu i spin off

Autor stripa i producent serije Robert Kirkman je ove nedelje bio u Las Vegasu na NAB Showu (National Association of Broadcasters Show) na kojem je otkrio neke zanimljivosti koje nas očekuju u novoj sezoni serije Živi mrtvaci (The Walking Dead) i spin off-u Fear The Walking Dead.

Vulture prenosi da će se nova, šesta sezona vrlo verovatno fokusirati na ponovni susret Ricka i Morgana, a da spin off serije možda i neće biti prequel u pravom smislu reči.

Zbog događaja na kraju pete sezone, odnos između Ricka i Morgana će biti krucijalan za dalju radnju. „Ovo sad je u potpunosti drugačiji Rick, ali i drugačiji Morgan pa će tako i njihov odnos biti drugačiji. Sve zavisi od njih, hoće li raditi zajedno ili ne i to će biti sastavni deo nove sezone“, rekao je Kirkman.

Stiže i loša vest ako ste se nadali objašnjenju početka epidemije: „Ako ste mislili da ćete saznati kako je počela zombi epidemija, razočaraće te se. Početak zaraze nije okosnica Živih mrtvaca pa tako neće biti ni nove serije. Nije poenta da se popravi novi svet niti sazna razlog zašto je tako kakvo jeste“, izjavio je.

Mashable ima još jedno razočarenje za fanove koji su očekivali pravi prequel Živih mrtvaca. Naime, Kirkman je izjavio da će nas nova serija vratiti u vreme kad su živi mrtvaci bili opasniji nego sada, ne na početak epidemije. „Serija sigurno neće biti prequel u smislu da će njen kraj biti kako se Rick budi iz kome, već će biti nekih preklapanja obe serije“, zaključio je Kirkman.

Prva sezona sa šest epizoda serije Fear the Walking Dead počinje u julu ove godine dok se Živi mrtvaci sa šestom sezonom vraćaju u oktobru takođe ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...