•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreatori 'Frozen 2' pregovaraju: Elsa bi mogla postati prva gay princeza Disneya

Animirani film koji je oduševio decu širom sveta, ali i odrasle "Frozen" dobija nastavak u 2019. godini, a mediji špekuliraju kako će u "Frozen 2" Elsa imati devojku.

Scenaristkinja i rediteljica Jennifer Lee kazala je kako vodila "tonu" razgovora o toj temi, ali nije demantovala niti potvrdila navode. Mnogi fanovi koji su još davno pokrenuli kampanju pod hashtagom #GiveElsaAGirlfriend se raduju ovom Disneyevom potezu.

"Sviđa mi se sve što ljudi govore i razmišljaju o našem filmu, što imamo dijalog i što je Elsa predivan lik koji govori mnogim ljudima. Imali smo tonu razgovora o ovoj temi i svesni smo tih stvari. Meni Elsa svaki dan govori kojim putem treba krenuti i nastaviće nam da govori svima. Videćemo gde će nas odvesti", kazala je Lee.

Idina Menzel koja pozajmljuje glas Elsi kazala je kako je to divna ideja. Brojni analitičari kazali su kako je ovim filmom Disney napravio veliki napredak jer je dao podršku feministkinjama i pokazao kako ženama ne trebaju muškarci da bih ih spasili.

Disney je poprilično krut kada s u pitanju LGBT-i scene i likovi, ali prvi gay lik pojavio se u animiranom filmu "Lepotica i zver" - LeFou koji je u jednoj od scena zaplesao s Gastonom.

Premijerno prikazivanje "Frozen 2" zakazano je za 27. novembar 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila