•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kreatori serije 'Igre prestola' priključili se timu Star Wars-a

Kreatori popularne TV serije "Igre prestola" David Benioff i DB Weiss priključili su se timu Star Warsa s kojim će raditi na filmovima.

Benioff i DB Weiss počeće da rade na novim projektima za Star Wars nakon što se završi sezona serije "Igre prestola" 2019. godine, najavio je Lucasfilm. O projektu se zna vrlo malo.

Za sada je poznato da će priča biti odvojena od trenutnih serija i trilogije, a kao reditelj se spominje Rian Johnson koji je radio na filmu "The Last Jedi" 2017. godine.

"Na leto 1977. godine putovali smo u daleke galaksije i do tada sanjamo", rekli su Benioff i Weiss u zajedničkoj izjavi.

"Igre prestola", poznate po nasilju i nagosti, znatno se razlikuju od filmova "Star Wars" namenjenih za porodice. Predsednica Lucasfilma Kathleen Kennedy kazala je kako su oni najbolji pripovedači koji rade danas.

Ovo nije prvi put da članovi dva različita tima sarađuju. Glumica Gwendoline Christie koja je glumila Brienne of Thart u TV franšizi, preuzela je ulogu kapetana Phasme u filmovima "The Force Awakens" i "The Last Jedi". Njena kolegenica Emilia Clarke će imati ulogu u filmu "Solo".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...