•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristen Wiig

Zvezda komedije izrasla iz “Saturday Night Live” jedna je od natraženijih glumica u svetu filma i televizije. Nedavno je bila treći put nominovana za nagradu Emmy za svoj neverovatni rad na “Saturday Night Live”.

U novije je vreme snimila hit film Bridesmaids (Deveruše) za koji je napisala scenario zajedno sa Ani Mumolo (režija Paul Feig, producenti Judd Apatow, Clayton Townsend i Barry Mendel, glume Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey i Ellie Kemper).

Vigova je glumila u hit komediji Knocked Up (Judd Apatow, glumi Katherine Heigl); Paul (režija Greg Mottola, glume Simon Pegg i Nick Frost); All Good Things (Andrew Jarecki, glume Ryan Gosling, Kirsten Dunst i Frank Langella); Despicable Me (glume Steve Carell i Jason Segal); Macgruber; How To Train Your Dragon (glume Gerard Butler i Jay Baruchel); Extract (Mike Judge, glume Jason Bateman, Ben Affleck i Mila Kunis); Whip It! (režija Drew Barrymore, glumi Ellen Page); Adventureland (Greg Mottola, glume Ryan Reynolds, Kristen Stewart i Jesse Eisenberg); Ghost Town (David Koepp, glumi Ricky Gervais) i Walk Hard (Jake Kasdan, producirao Apatow, glumi John C. Reilly).

Gostovala je u serijama “30 Rock”, “Bored to Death” (glumi Jason Schwartzman) i “Flight of the Conchords”.


Filmografija:
Actress (59 titles)
2013 Anchorman: The Legend Continues (rumored) (pre-production)
???? The Other Woman (rumored) (pre-production)
???? The Comedian (pre-production)
2014 How to Train Your Dragon 2 (filming)
2013 The Skeleton Twins (filming)
2013 The Secret Life of Walter Mitty (post-production)
2013 Despicable Me 2 (post-production)
2013 Hateship, Friendship (post-production)
2010-2012 The Looney Tunes Show (TV series)
2012 Girl Most Likely
2005-2012 Saturday Night Live (TV series)
2012 Revenge for Jolly!
2012 Portlandia (TV series)
2011 Dragons: Gift of the Night Fury (video short)
2011 Friends with Kids
2011 Bridesmaids
2011 Funny or Die Presents... (TV series)
2011/I Paul
2011 The Simpsons (TV series)
2010 All Good Things
2009-2010 Bored to Death (TV series)
2010 Legend of the Boneknapper Dragon (TV short)
2010 Despicable Me
2010 Ugly Americans (TV series)
2010 WWF Raw (TV series)
2010 Date Night
2010 How to Train Your Dragon
2010 MacGruber
2010 The Cleveland Show (TV series)
2010 Sticky Minds (short)
2009 SNL Presents: A Very Gilly Christmas (TV movie)
2009/I One Night Only (short)
2008-2009 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV series)
2009 Whip It
2009 Extract
2009 Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
2009 Flight of the Conchords (TV series)
2009 Adventureland
2008/I Ghost Town
2008 Global Warming (TV series)
2008 Forgetting Sarah Marshall
2008 Semi-Pro
2008 Pretty Bird
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 30 Rock (TV series)
2007 Meet Bill
2007 The Brothers Solomon
2007 Knocked Up
2006 Unaccompanied Minors
2006 Home Purchasing Club (TV series)
2006 The Enigma with a Stigma
2004 The Drew Carey Show (TV series)
2004 My Life, Inc. (TV movie)
2004 I'm with Her (TV series)
2004 June (TV movie)
2004 Life, Death and Mini-Golf
2003 The Joe Schmo Show (TV series)
2003 Melvin Goes to Dinner
2000 Carnata (short)

Podeli:



Preporucujemo

Hit komedija Pjera Zalice sa Mirom Banjac dostupna online...
Kako pronaći "skrivene" filmove i serije na Netflix-u
Michael Myers progoni njegovu sledeću žrtvu u najnovijem...
Chris Evans najavio mogući povratak Marvelu
Sylvester Stallone se pridružuje ekipi filma ’The...
65.000 gledalaca filma „Vikend sa ćaletom“
’The Reckoning’ trejler vas vodi u lov na veštice
Repertoar Bioskopa Vilin Grad od 14. do 20. januara
Keanu Reeves priznaje da je uvek želeo da igra Wolverine-a
Glavna uloga u petoj sezoni "Ubice mog oca" poverena Branki...
Honest Thief (2020) (2020)
Hju Grant nema pojma o čemu se radi u filmu u kom je glumio
John Cena tvrdi da je ‘Fast & Furious 9’ dobar razlog...
Reditelj "Parazita" predsedavaće žirijem 78. Festivala u...
Počinje festival "Kustendorf" Emira Kusturice
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 21. do 27. januara
The King’s Man (2021) - uskoro
Novi film o Willyju Wonki stiže 2023.godine
"Holivud reporter" objavio kratki film o "Dari iz Jasenovca"
Najbolji dokumentarac 2020. bavi se pravima osoba sa...
Uručeni računari - donacija Zadužbini Ilije M. Kolarca
Ray Fisher se neće vratiti kao Cyborg u ’The Flash’...
Robert Rodrigez radi animiranu seriju 'Od sumraka do...
Preminula Mira Furlan
Serija "Peaky Blinders" će biti okončana posle šeste...
NIŠ NA PROLEĆE BOGATIJI ZA NAJNOVIJI MULTIPLEKS BIOSKOP -...
Ben 10 ko-kreator upada u holivudski sistem kreditiranja za...
’Mallrats 2’ vraća celu ekipu Kevin Smith-ovog...
Trojica oskarovaca na velikom platnu Cineplexx bioskopa
’Rubik's Cube’ film i kviz su već u procesu realizacije