•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristijan Bejl kači kapu o klin

"Verujem da je kompletna produkcija završena juče, a ja poslednji put navlačim Betmenovu masku i odelo, Kris ( Nolan ) i ja ovim najavljujemo kraj ere Betmena!".

Ovu izjavu dao je Kristijan Bejl, najavljujući da će treći deo Nolanovih saga o Betmenu, pod nazivom "Uspon Tamnog viteza" biti i zadnji njihov posao na ovom projektu. Čudna izjava, obzirom da je "Batman Begins" zaradio oko 370 miliona dolara, a "The Dark Knight" skoro milijardu.

Ovu vest potvrđuje i sam režiser, Kristofer Nolan: "Tačno je da je ovo poslednji naš film o Betmenu. Možda će kraj filma iznenaditi neke gledaoce. Ostavljamo Brus Vejna u vrlo nesigurnom svetu, on je dosta stariji i nije u perfektnoj kondiciji."

Smrt Hit Ledžera i odsustvo Džokera u trećem delu filma verovatno su najveći problem kontinuiteta priče tako da je neko iskakanje sa dobro utabanih staza moralo da se napravi.

Kako će se to odraziti na doživljaj publike, i samim tim na Nolanov i Bejlov novčanik, ostaje da se vidi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu