•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristin Vuds dobila ulogu u Merčantovom sitkomu 'Hello Ladies'

Kristin Vuds (FlashForward) dobila je ulogu u HBO-ovom novom sitcomu ''Hello Ladies'' čiji je režiser, koscenarista i glumac Stiven Merčant.

Merčant glumi nespretnog Engleza koji u Los Anđelesu traži ženu svojih snova. Smatra se vrlo šarmantnim, a u realnosti je to daleko od istine. Na sve načine se trudi da postane deo glamuroznog društva, što mu baš i ne polazi za rukom. Vuds će glumiti Džesiku, glumicu koja unajmljuje njegovu gostinjsku kuću. Nedugo pre Vudsove, ekipi pilot-epizode pridružili su se i glumci Nejt Torens i Kevin Vajsman.

Scenaristi i izvršni producenti sitkoma ''Hello Ladies'' su Merčant, Li Ajsenberg i Džin Stupnitski, a produkcije se prihvatio HBO u saradnji s ABC Studios.

Kristin Vuds trenutno ima gostujuću ulogu u novom NBC-jevom sitkomu "Go On", u kom glavnu ulogu tumači Metju Peri, a nedavno je snimila i pilot-epizodu za NBC-jevu humorističnu seriju ''Daddy’s Girls'' i glumila u njihovom sitkomu ''Perfect Couples''.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...