•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristina Eplgejt dobila zvezdu na Stazi slavnih

Američka glumica Kristina Eplgejt dobila je zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. Ovaj događaj bio je prvo javno pojavljivanje 50-godišnje glumice nakon što joj je dijagnostikovana multipla skleroza. A Eplgejt je imala posebnu poruku u onome što je nosila, posvećenu toj hroničnoj bolesti.

Možda je bilo teško da se vidi, ali glumica je zapravo napisala „FU MS“ (f*ck you MS) na vrhu svog manikira, obraćajući se bolesti koja joj je dijagnostikovana u proleće 2021. godine.

Manikirka Vanesa Sančez ispričala je za medije da je Kristina želela da pošalje svojim manikirom poruku i to je, kako je rekla, i učinila. Glumica se na Stazi slavnih pojavila bosa, a društvo su joj pravili prijatelji i glumci Kejti Sagal i Dejvid Faustino.

Eplgejt (50), koja trenutno glumi u seriji „Dead to me“ izjavila je ranije da je najnovija sezona te serije verovatno i njena poslednja. Nije, doduše, rekla da se više neće baviti glumom.

Holivudska glumica se dugo godina borila sa rakom. Bila je na vrhuncu slave kada joj je sa samo 36 godina dijagnostifikovan rak dojke. Iako je isprva od svih krila tu informaciju, progovorila je o svemu dva meseca kasnije i istakla značaj ranog pregleda. Nakon lečenja, Kristini su odstranjeni jajnici i materica, kako rak ne bi napao i te organe.

Kristina je nakon bolesti promenila stil života i ishranu, a osnovala je i organizaciju „Right Action for Women“, koja pomaže ženama koje su u rizičnoj grupi da plate testiranje i ispitivanja.

Podeli:



Preporucujemo