•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kritiks čojs uključili novi film Ratova zvezda u svoje nominacije

Odbor direktora filmskih priznanja “Kritiks čojs” (Critic’s Choice) dodao je film “Ratovi Zvezda: Budjenje sile” kao njihovu ovogodišnju 11. nominaciju za najbolji film.

To udruženje objavilo je svoje filmske nominacije prošle nedelje, ali se odbor ponovo sastao da bi dodao novi nastavak Ratova zvezda Džej Džej Abramsa medju nominacije za najbolji film, pošto članovi tog udruženja nisu videli taj film pre nego što su poslali svoje predloge.

Mnoga udružena koja dodeljuju filmske nagrade, kao što je Zlatni globus, nagrada stranih novinara u Holivudu, objavili su svoje nominacije pre nego što su stigli a vide film “Budjenje sile”. Izuzetak je bio Američki filmski institut koji je stavio taj film na svoj spisak deset najboljih filmova u prtotekloj godini, pošto je odložio objavljivanje liste da bi njegovi članovi mogli prvo da vide film.

Ceremonija dodele “Kritiks čojs” nagrada biće održana 17. januara u Los Andjelesu. Po broju nominacija vodi film “Pobesneli Maks: Autoput besa” koji ih ima 13.

Dobitnike Kritiks čojs nagrada bira 250 članova udruženja američkih i kanadskih televizijskih, radio i onlajn kritičara.

Website:beta.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...