•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Krojačeva tajna (2006)

Krojačeva tajna je srpski film iz 2006. godine. Film je po žanru ljubavni triler serviran u obliku noar filma.

Radnja filma se odigrava u Beogradu 2020. godine. Krojač (Goran Šušljik) živi sam u velikom, zapuštenom stanu. Plašljiv je i boji se kontakta sa spoljnim svetom, od kojeg ga odvajaju glomazne brave na vratima. Jedini kontakt koji ima sa spoljnim svetom je prozor zgrade preko puta njega, gde krojač povremeno posmatra ples devojke iz komšiluka - igračice. Povremeno ga posećuje lepotica (Marija Vicković), fatalna zavodnica u koju je zaljubljen. Ona je opasna žena i grabljivica koja se igra s krojačem kao s nekom igračkom. On za nju šije prelepu crvenu haljinu, a ona mu u zamenu za to pruža dozirane izraze ljubavi i zahvalnosti. Lepotica je povezana sa opakim pukovnikom (Lazar Ristovski), koji je sadistički zaljubljen u nju. Jedne noći lepotica pobegne od pukovnika i dolazi kod krojača da od njega traži pomoć. Posle njene ispovesti i suza, krojač pristaje na to i predlaže joj da pobegnu iz grada. Lepotica saznaje da je krojač posmatrao igračicu i od njega traži dokaz odanosti. Nagovara ga da ubije nevinu devojku. U međuvremenu, pukovik saznaje da je krojač u vezi sa lepoticom i šalje svoje ljude po njega. Krojača prvo kidnapuje seksualno obolela komšinica, a posle nje i pukovnikovi ljudi koji ga izvređaju i izmaltretiraju. Izmučen i izvređan od strane opasne grupe i okoline, krojač sav svoj bes isakali na nevinoj igračici uprkos tome što mu ona u toku razgovora izjavi ljubav objašnjavajući mu da je sav njen ples ispred prozora bio posvećen njemu. Krojač je ubija da bi potvrdio svoju odanost lepotici. Krvavih ruku, krojač se posle ubistva vraća kući, shvatajući da je lepotica nestala i da je obmanut.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:drama, horor, misterija
Godina:2006
Reziser:Miloš Avramović
Scenario:Miloš Avramović
Uloge:Goran Šušljik, Lazar Ristovski, Marija Vicković
Studio: Zillion film
Zemlja:Serbia
Website:www.zillionfilm.com/
Jezik:Srpski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...