•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Krysten Ritter

Krysten Alyce Ritter, rođena 16. decembra 1981. godine, je Američka glumica i biviši model. Odrasla je na farmi goveda u Pensilvaniji gde su njena majka, očuh i sestra živeli, dok njen otac živi blizu Benton-a. Agent za modele ju je zapazio u lokalnom šoping centru kada je imala 15 godina i pozvao na modni događaj. Sebe opisuje kao: ”visoku, čudnu i jako, ali jako mršavu”. Dok je bila u srednjoj školi, putovala je u Njujork za raspust i počela da se bavi manekenstvom u Njujorku i Filadelfiji. Radila je za Elite Model Management agenciju i za Wilhelmina Models.

Ritter-ova se preselila u Njujork sa 18 godina i započela međunarodnu modnu karijeru u štampanim medijima i na televiziji. Radila je magazine, kataloge i bila na pistama Njujorka, Milana, Pariza i Tokija. Njena glumačka karijera je počela kada ju je agencija Wilhelmina poslala na audiciju za televizijsku reklamu za “Dr Pepper”.

Ritter je vežbala sa poznatim učiteljem glume Marjorie Ballentine, i kao svoje glumačke idole navodi imena: Katharine Hepburn, Geena Davis, Juliette Lewis, Lucille Ball i Gilda Radner. Imala je veliki broj gostujućih uloga na televiziji.

Ritter-ova se preselila iz Bruklina u Los Anđeles 2007. godine. U slobodno vreme, peva i svira gitaru u bendu “Ex Vivian”.

Filmografija:

2000 Waffle (by Sevendust)

2001 Someone Like You

2002 Freshening Up Girl on couch

Garmento Poncho Model

2003 The Look Mara

Mona Lisa Smile Art History Student

2004 Whoopi Bryn

Law & Order Tracy Warren

Tanner on Tanner Saleswoman

One Life to Live Kay

2005 Pool Guys Amy

Jonny Zero Quinn

2005–2006 Veronica Mars Gia Goodman

2006 Inseparable Melinda

The Bedford Diaries Erin Kavenaugh

2006–2007 Gilmore Girls Lucy

'Til Death Allison Stark

2007 The Rich Inner Life of Penelope Cloud Georgia

Big Day Ellen TV series - in the episode "The Ceremony"

Heavy Petting Innocent Bystander

2008 The Last International Playboy Ozzy

27 Dresses Gina the Goth

What Happens in Vegas Kelly

2009 Glock Beretta

Confessions of a Shopaholic Suze Cleath-Stuart

Gossip Girl Carol Rhodes

Breaking Bad Jane Margolis

BuzzKill Nicole

How to Make Love to a Woman Lauren

Woke Up Dead

2010 Margaret Shopgirl

She's Out of My League Patty

Gravity Lily Champagne

Killing Bono Gloria

2011 Audrey Hepburn's Neck Lucy

Lives Ginger

L!fe Happens Kim Writer & Co-Producer

Love Bites

2012 Vamps Stacy

Refuge Amy

Don't Trust the B---- in Apartment 23 Chloe

Podeli:



Preporucujemo

Svečano otvoren Austrijski filmski festival u Kulturnom...
Pogledajte trailer za film "Babylon" sa Bradom Pittom i...
Al Paćino uživa sa 54 godine mlađom devojkom
Mešanje "Stranger things" i "Deadpool" je moguće
Treći dan 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
Preminuo pozorišni i filmski velikan Radko Polič - Rac
19. BALKANIMA od 4. do 9. oktobra u Domu kulture Studentski...
Četvrti dan 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
Milčo Mančevski: LIFFE je festival gde se poštuje film i...
Sofija Kopola snima film o Prisili Prisli
LIFFE - Selekcija “Divlji film” na 15. Leskovačkom...
Šta nas čeka u petoj sezoni "Sluškinjine priče"?
Francuska glumica Marion Kotijar kod Dubrovnika snima film...
Otvorena izložba “Kiki Smit: Ljudi i ostale...
Kanađanin Stiv Barakat iz Beograda kreće na svetsku...
Preminuo Žan-Lik Godard
Stefan Arsenijević: LIFFE je dragocen zato što je...
Najavljena druga sezona serije Seks i grad, gledaoci...
Nagrada Mali princ - Marijana Petrović: Za Malo pozorište...
Interkulturalnost u fokusu Foruma na 29. Međunarodnom...
Nagrade 29. Međunarodnog festivala pozorišta za decu...
TV5MONDE u poseti Nišville jazz muzeju
Darko Bajić: Susret različitosti daje kvalitet svim...
Srpska kinematografija u fokusu festivala u San Sebastijanu
IMAX premijera filma ,,Avatar" u Cineplexx Galerija...
Zendaja zablistala na dodeli Emija
Peti “Valter Fest” u Mladenovcu
Sutra počinje Austrijski filmski festival u Beogradu
Otvaranje izložbe Predraga Terzića 20.9. u 20
Raznovrstan prateći program na 29. Međunarodnom festivalu...