•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kuda Ići - umreži se, zajedno smo jači

Sinergija domaćih stručnjaka iz IT oblasti i stručnjaka iz oblasti prodaje iznedrila je projekat KUDA IĆI! Naša nova web aplikacije je jedinstvena na tržištu jer objedinjuje po prvi put narudzbinu hrane i rezervaciju mesta u restoranima, kafićima, poslastičarama, kafanama, picerijama... Naravno, u ponudi vrlo brzo biće i mnogo novih usluga, koje će dodatno potvrditi kvalitet naše web stranice i našu jedinstvenost.

Naša jedinstvenost se ogleda i u tome što platforma jeste delo naših IT stručnjaka iz Niša, koji su želeli da čitav posao započne u našem gradu i gradi se i širi dalje po Srbiji i svetu.

Kome je namenjena naša platforma?

- Svima onima koji na moderan način žele da vode svoje poslovanje.

- Svima onima koji žele da profitabilno i rentabilno vode svoje poslovanje.

- Svima onima koji žele prozor u svet.

- Svima onima koji žele povoljnu reklamu.

- Svima onima koji žele da budu originalni.

- Svima onima koji žele savremenog partnera sa nelimitiranim mogućnostima.


Naš slogan je: ZAJEDNO SMO JAČI – UMREŽI SVOJ BIZNIS.


S druge strane, strane korisnika, mi Vam nudimo da lakše pronađete i poručite hranu i piće koje želite, da Vam ta hrana bude dostupna i isporučena na najbrži način, da rezervišete mesto u restoranu, kafani, kafiću...

Zašto MI? Jer imamo najkvalitetnije partnere na tržištu.

Jer se naša stranica lako pretražuje. Dostupna je svima. Štedimo Vam vreme, a i novac, jer naši partneri stalno imaju akcije koje su namenjene samo za Vama.

Posetite našu web stranicu i naše profile na Facebook i Instagramu.

Podeli:



Preporucujemo