•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kultni film osamdesetih 'Goonies' dobija nastavak!

Čini se da smo napokon dobili potvrdu koju smo čekali godinama: Goonies dobijaju nastavak! Reditelj originala, Richard Donner, izjavio je za TMZ kako planira da vrati kompletnu originalnu ekipu za nastavak kultnog klasika iz 1986. godine.

Na pitanje novinara planira li da napravi još neki film po stripu Donner je odgovorio: "Jedino ako Gooniese smatrate stripom. Radimo nastavak." dajući tako vrlo jasnu potvrdu o nastavku. Ali nije previše komentarisao niti otkrivao više detalja.

Corey Feldman, Josh Brolin, Sean Astin, Jeff Cohen i Martha Plimpton bili su deo glumačke ekipe ove avanturističke komedije pre 28 godina ali Donner nije spomenuo planira li u nastavku da prati istu ekipu nakon toliko godina ili će se oni naći u nekim cameo ulogama.

Iako je pre nekoliko godina upravo Donner rekao kako nema nameru da radi nastavak i da jedino postoji šansa da Gooniesi zažive na broadwayskim pozorišnim daskama čini se kako je ipak promenio mišljenje. Čak je i jedan od glumaca, Sean Astin, prošle godine rekao kako je apsolutno uveren kako će se nastavak desiti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...