•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kung Fu Hustle (2004)

Upoznajte bandu „sekirica“. Gomila elegantno obučenih grubijana koji vladaju Hong Kongom 40-ih godina prošlog veka. Naravno, sve se menja kada počnu da maltretiraju stanovnike geta koje brani vešti i hrabri Sing (Stephen Chow). Pre nego što uspete da izgovorite „tako mi nunčaku palica Brucea Leea“ počinje fantastična makljaža. Tako počinje jedan od najboljih i najveselijih kung fu filmova poslednjih godina. Posle mode „letenja na žici“ i upotrebe kompjuterski generisanih slika, publika se zaželela prave stvari. Nema laži, nema prevare, Kung Fu Frka je film sa najboljim koreografijama akcionih scena koje smo videli poslednjih godina. Kordinator i režiser tih scena Woo-ping Yuen (poznat po filmovima The Matriks i Kill Bill) ima jedinstven pristup snimanju scena sa borilačkim veštinama.

Prava kombinacija akcije i humora stvorila je od Stephana Chowa pravu zvezdu, možemo reći da se godinama nije pojavio niko sličan, još od vremena kada je Jackie Chan počinjao sa svojim vratolomijama.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2004
Reziser:Stephen Chow
Scenario:Man Keung Chan, Stephen Chow
Uloge:Stephen Chow, Wah Yuen, Qiu Yuen
Uzrast:R
Award:21 osvojena
Studio: Columbia Pictures Film Production Asia
Zemlja:Hong Kong
Jezik:Kineski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...