•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kusturici nagrada "Beogradski pobednik"

Slavni srpski i svetski reditelj Emir Kusturica dobitnik je prestižne nagrade "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, koja će mu biti uručena na predstojećem, jubilarnom, 50. beogradskom filsmskom festivalu - FEST iduće godine.

Ovo je najavio Jugoslav Pantelić, umetnički direktor Festa i direktor Jugoslovenske kinoteke povodom otvaranja ciklusa "Velikani svetskog filma" u Kinoteci, posvećenog Kusturici, preneli su srpski mediji.

Jubilarno izdanje Festa biće održano od 25. februara do 5. marta 2022. godine.

U Kinoteci u Beogradu 19. novembra počela je retrospektiva velikana svetskog filma Emira Kusturice povodom 40 godina od premijere filma "Sjećaš li se Doli Bel", koja će trajati do 25. novembra.

Podeli:



Preporucujemo