•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

LETNJI MARATON SERIJE FEAR THE WALKING DEAD

Jedna od najpoznatijih serija snimljenih u AMC produkciji, “Fear The Walking Dead” je za pet sezona, koliko je do sada prikazano, stekla brojne obožavaoce širom sveta. AMC je iznenadio svoje gledaoce i pripremio letnji maraton svih dosadašnjih 69 epizoda pre nego što izađe, dugo očekivana, šesta sezona ove serije. Maraton će se prikazivati svakog ponedeljka tokom jula u 22h samo na kanalu AMC.

Ova post-apokaliptična horor drama prvi put je prikazana na AMC kanalu 23. avgusta 2015. godine, a kreirali su je Robert Kirkman i Dejv Erikson. Radnja serije je bazirana na stripu Roberta Kirkmana pod nazivom “The Walking Dead”, a ovo je prateća serija i preteča upravo čuvene The Walking Dead. Projekat je, na svom samom početku, septembra 2013. godine najpre bio nazvan Kobalt.

Prvobitno u Los Anđelesu, Kaliforniji, a kasnije u Meksiku, serija prati nefunkcionalnu, kombinovanu porodicu koju čine srednjoškolska savetnica i pedagog Medison Klark, njen verenik, profesor engleskog Trevis Manava, njena ćerka Alisa i sin Nik, zavisnik od droge, zatim Trevisov sin iz prethodnog braka Kris, njegova bivša žena Liza Ortiz i ostali koji se pridružuju njihovoj grupi na početku apokalipse. Oni moraju da krenu ispočetka, učeći nove veštine i usvajajući nove stavove kako bi preživeli izazove koje donosi raspadanje civilizacije oko njih.

Decembra 2014, objavljene su prve četiri uloge u kojima su glumili: Kim Dikens kao Medison Klark, glavni ženski karakter; Klif Kertis kao Travis Manava, glavni muški karakter; Frenk Dilejn kao Nik, i Ališa Debnam-Keri kao Ališa. Aprila i maja 2015, Elizabet Rodrigez i Mercedes Mejson su objavljene kao stalne glumice serije, obe u nepoznatim ulogama. Novembra 2017, potvrđeno je da će se Leni Džejms, koji glumi Morgana Džonsa u seriji The Walking Dead, pridružiti glavnim junacima sestrinske serije za četvrtu sezonu. Četvrta sezona istovremeno donosi nekoliko stalnih glumaca: Geret Dilahant, Džena Elfman i Megi Grejs.

“Za Morgana je ovo potpuno novo okruženje. Nova teritorija. To je fantastična osnova za dalji razvoj lika i pravce u kojima njegova priča može da se uklopi svet Fear the Walking Dead-a. Zaista sam uživao u ovom izazovu i jedva čekam da čujem prve utiske gledalaca” – rekao je Lennie James.

Ova serija je više puta nominovana u oblasti najboljih Horor serija i u kategoriji nagrada za Najbolje glumce od strane Akademije za naučnu fantastiku i horor film Sjedinjenih Američkih Država.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...