•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

La belle & la bête (2014) - uskoro

Nakon gubitka svog bogatstva u moru, očajni trgovac je primoran da se povuče na selo sa šestoro svoje dece. Među njima je i Bela, njegova najmlađa ćerka, koju najbolje opisuje njen veseo karakter i posebna draž kojom zrači. Na napornom putovanju, trgovac otkriva magično carstvo Zveri. Očaran predivnom, ali zabranjenom ružom koju tamo pronalazi, rešen je da je uzme i odnese na poklon svojoj najmilijoj Beli. Međutim, zbog ovog postupka Zver ga osuđuje na smrt. Bela, koja krivi sebe zbog strašne nesreće koja je zadesila njenu porodicu, odlučuje da žrtvuje sopstven život u zamenu za očev. Međutim, nije smrt ono što čeka Belu, već čudan život radosti, magije i melanholije. Svako veče, Bela se pridružuje Zveri za večerom. Postepeno, počinju da se zbližavaju i da grade međusobno poverenje, iako su dva potpuno različita stranca. Iako se Bela bori protiv sebe, ipak pokušava da odgonetne misterioznu Zver.

Beli u snovima počinju da se prikazuju delići Zverine prošlosti. Tako ona otkriva da se iza divljeg i usamljenog stvorenja krije začarani zgodni princ. Naoružana sopstvenom snagom i srcem, Bela uspeva da se suprotstavi svim opasnostima. Ona oslobađa Zver od čini i otkriva pravu ljubav.

Lepotica i zver je porodična priča koja prikazuje univerzalnu bajku o zaljubljenom paru, čija ljubav opstaje uprkos razlikama. Višeslojna priča koja je usmerena i na decu i na odrasle, govori između ostalog o moći ljubavi nasuprot materijalizmu i korupciji, što predstavlja relevantnu priču za današnje vreme.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....