•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Labaf i Švarcman u novom Kopolinom filmu "Megalopolis"

Američki režiser, producent i scenarista Frensis Ford Kopola, koji je najpoznatiji kao režiser kultnog filma "Kum", objavio je da će se ekipi za snimanje dugo očekivanog filma "Megalopolis" pridružiti i američki glumci Šaja Labaf i Džejson Švarcman, preneo je časopis "Far Out".

Pored ekipe koja je već najavljena, a među kojima su Adam Drajver, Forest Vitaker, Natali Emanuel, Džon Vojt, Lorenc Fišbern i Obri Plaza, Kopola je naveo da će i Labaf i Švarcman imati priliku da zaigraju u ovom filmskom ostvarenju.

Zanimljivo je da će se među glumcima u ovom filmu naći i Kopolina sestra Talija Šajer, koja je igrala i u kultnom istvarenju "Kum" pored Ketrin Hanter i Džejmsa Remara.

Kako je reditelj opisao, projekat predstavlja savremenu dramu u kojoj "sudbina Rima proganja savremeni svet koji nije u stanju da reši sopstvene društvene probleme u epskoj priči o političkim ambicijama, genijalnosti i sukobljenoj ljubavi".

Film, čiji se budžet procenjuje na 100 miliona dolara, počeće sa produkcijom krajem ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...