•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night događaj uz film Gučijevi 25. novembra od 20 časova

Iza jedne od najvećih i najznačajnijih međunarodnih modnih kompanija, koja je i danas simbol italijanske elegancije i smisla za biznis, stoji tragična istinita priča koja će vas ostaviti bez daha i to na večeri specijalno osmišljenoj povodom prikazivanja filma ,,Gučijevi“. Ladies night događaj u svim Cineplexx bioskopima očekuje vas u četvrtak, 25. novembra od 20 časova uz piće dobrodošlice. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole.

Fenomenalna glumačka postava očekuje vas u ovom ostvarenju. Dobitnici nagrade Oskar – Al Paćino, Lejdi Gaga, Džared Leto i Džeremi Ajrons i nominovan za nagradu Oskar Adam Drajver pod rediteljskom palicom ,,viteza režije“ Ridlija Skota podigli su priču do neslućenih visina, prepletenu intrigama, interesom, ljubavlju i tragedijom.

Sjajnoj atmosferi na Ladies night događaju osim pića dobrodošlice, doprineće i fantastični pokloni partnera Cineplexx bioskopa koji vas očekuju te večeri.

Ne propustite Ladies night događaj u Cineplexx bioskopima u četvrtak, 25. novembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo