•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 8. februara od 20 časova

Ladies night događaj koji će vas ostaviti bez daha, zakazan je u Cineplexx Niš bioskopu u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS.

Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju!

I Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg.

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije...uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Ladies night događaj u Cineplexx Niš bioskopu upotpuniće i pokloni našeg partnera ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u bioskopu.


Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo