•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies night uz film Stivena Soderberga 'Oušnovih 8' u Cineplexxu

Nakon što je režirao rimejk poznatog filma „Igraj svoju igru“ i još dva nastavka, u kojima se pojavljuju najpoznatija holivudska imena današnjice Džordž Kluni, Bred Pit, Endi Garsija, Al Paćino i mnogi drugi, Stiven Soderberg nastavlja u duhu akcije, ovog puta u filmu „Oušnovih 8“. Sjajna akcija i Soderbergov fantastičan izbor glumica neće vas ostaviti ravnodušnim na Ladies night događaju, zakazanom za četvrtak 14. jun od 20 časova.

Najsrećnije dame u bioskopima Cineplexx obradovaćemo vaučerom koji je obezbedila LISCA za kupovinu u njihovim radnjama, a još pet srećnih dama nagradićemo fantastičnim paketom proizvoda, neophodnih za tople dane koji su stigli, a koje je obezbedila kozmetika AFRODITA. U beogradskim bioskopima, za vaš izgled pobrinuće se i frizerski salon Češalj i makaze.

Debi Oušn, otuđena sestra Klunijevog lika Denija Oušna iz kultnog filma „Igraj svoju igru“, pokušaće da izvede gotovo nemoguću pljačku u Njujorku, na zvezdanom godišnjem balu Met Gala. Njen prvi zadatak je da okupi savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lu, Rouz, Dafne , Devet lopti, Tami, Amitu i Konstancu. Plan već ima, samo ga treba sprovesti. Sandra Bulok predvodi sjajnu ekipu glumica, među kojima su Kejt Blančet, En Hatevej, Mindi Koling , Awkwafina, Helena Bonam Karter, Sasra Paulson i poznata pevačica Rijana.


Ovaj Ladies night garantuje dobar provod uz sjajnu akciju, glumce i poklone!

Karte za Ladies night i film „Oušnovih 8” uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa! Vidimo se!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu