•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Laetitia Casta nova UNICEF-ova ambasadorica dobre volje

Francuska glumica i manekenka Laetitia Casta​ imenovana je novom UNICEF-ovom ambasadorom dobre volje u Francuskoj.

Francuski mediji pišu da je glumica već uspešno odradila svoju prvu humanitarnu misiju u Čadu, u kojem vlada velika humanitarna kriza.

Krajem novembra boravila je sedam dana na obali jezera Čad, i tamo je razgovarala sa članovima nigerijskih porodica, koje su se tamo smestile nakon bega pred napadima Boko Harama.

"Želela sam tamo otići na sedam dana. Sa sobom sam povela ratnog izvestitelja Chtistophera Morrisa s kojim sam napravila dokumentarac koji će svedočiti o drami kroz koju tamošnji ljudi prolaze. I sama sam snimala, ali ovaj put to nije film za mene nego za UNICEF", rekla je glumica koja se nedavno okušala i kao rediteljica kratkometražnim filmom "En moi".

"Tamo nedostaje svega... pitke vode, obrazovanja, zaštite za decu i za cele porodice... revoltirana sam i pomoći ću koliko god mogu, lično nakon što sam videla dokumentarni film o deci-vojnicima. Definitivno sam se odande vratila drugačija. Ne mogu i ne želim pomerati planine, ali ću nastojati da utičem na to da se makar neke stvari pokrenu", rekla je za francuske medije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...