•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Led 2" preti da prestigne "Slugu"

Rusiju je zadesila prava “ledomanija”. Dugo očekivani film “Led 2”, čija je premijera održana za Dan zaljubljenih, oborio je sve rekorde gledanosti! Tokom prvog dana prikazivanja nastavak ledene bajke zaradio je 3,2 miliona dolara i tako se upisao u istoriju ruske kinematografije kao najgledaniji film svih vremena. U pretprodaji ulaznica za premijeru u 1.814 bioskopa uspostavio je takođe novi rekord sa 1,2 miliona dolara.

Muzičko romantično ostvarenje slavnog producenta Fjodora Bondarčuka i reditelja Žore Križovnikova i tokom proteklog vikenda nastavilo je da puni dvorane širom Rusije, pa je za samo tri dana na blagajnama inkasiralo 610 miliona rubalja (skoro 10 miliona dolara)! “Led 2” pogledalo je čak dva i po miliona ljudi! Ovim uspehom do sada nije mogao da se pohvali nijedan tamošnji film, pa čak ni “Sluga” koji je za sedam dana zaradio 313 miliona rubalja (oko 5 miliona dolara).

Prvi deo filma “Led” uspostavio je rekord 2018. godine, ostvarivši prihod od 26 miliona dolara samo u domaćim bioskopima. I u inostranstvu je postigao nezapamćeni uspeh, pogotovo u Kini i Japanu, a u Srbiji ga je pogledalo više od 130.000 gledalaca. “Led 2” je u prvoj nedelji prikazivanja tri puta gledaniji od prethodnog filma. Kako prenose ruski mediji, ukoliko se ovaj trend nastavi postoji velika šansa da novo poglavlje ljubavne priče klizačice Nađe i hokejaša Saše nadmaši uspeh “Sluge”.

I dalje ne znate šta vas to očekuje u nastavku? Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – “... i živeli su srećno do kraja života”? Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku...

Film “Led 2” se nalazi na repertoaru svih bioskopa u Srbiji od 14. februara.

Podeli:



Preporucujemo