•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Legendarni komičar najavio povratak

Dave Chappelle, jedan od najboljih američkih komičara odlučio je (ponovo) izaći iz penzije i ponovo pokrenuti svoju uspavanu karijeru.

Njegov prvi veliki show zakazan je 19. juna u Radio City Music Hallu u New Yorku.

Chappelle se poslednjih godinu dana sve više pojavljuje na pozornici, a osim prošlogodišnjeg nastupa u West Villageu gde se pojavio kao gost iznenađenja i nekoliko nastupa u sklopu turneje Funny or Die, komičar samostalni stand up nije odradio od 2005.

Podsetimo, Chapelle je uz uspešnu komičarsku karijeru ujedno bio i autor izuzetno popularnog skeč-showa "Chapelle Show" koji je napustio tokom snimanja treće sezone odbivši Viacomovu ponudu od 55 miliona dolara.

U medijima su se pojavile i priče da je Chappelle doživeo psihički slom, ali komičar je te napise demantovao.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...