•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo Di Caprio na sudu kao svedok zbog filma 'Vuk s Wall Streeta'

Andrew Greene, bivši izvršni direktor brokerske firme Stratton Oakmont, čiji je lik služio kao inspiracija za film "Vuk s Wall Streeta" podneo je tužbu protiv producentske kuće Paramount Pictures i ostalih producenata zbog navodnog iskrivljavanja stvarne slike o njemu, čime mu je narušena reputacija.

Greene je u tužbi naveo da je u filmu predstavljen kao kriminalac i narkoman kroz lik Nickyja Koskoffa, kojeg je glumio P.J. Byrne.

Prema pisanju Hollywood Reportera, Green je prvobitno tražio 15 miliona dolara odštete. Tužba mu je odbijena, ali mu je dozvoljeno da obnovi celi proces. Sada Green navodno traži 25 miliona dolara odštete.

Leonardo Di Caprio, koji je u filmu igrao glavni lik, Jordana Belforta, na sudu će se pojaviti u svojstvu svedoka. Ranije je na sudu svedočio i reditelj filma Martin Scorsese.

Di Caprio će najverovatnije svedočiti u svojstvu vlasnika producentske kuće Appian Way Productions, koja je takođe učestvovala na filmu.

Film "Vuk s Wall Streeta" premijerno je prikazan 2013. godine. Budžet za film je iznosio 155 miliona dolara, a zarada na box officeu iznosila je 392 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...