•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo Di Kaprio kao Dž.Edgar Huver

Skoro pedeset godina vodio je američku federalnu policiju. Od njega su zazirali i bojali se američki predsednici. Dočekao je i otpratio šestoricu njih. Za života bio je omražen, omiljen, strahopoštovan. Nakon smrti 1972. godine, pojavile su se mnoge glasine i optužbe na račun njegovih metoda rada dok je vodio FBI kao i na lični život - pripadnost masoneriji, sumnji da je bio gej i sl.

Ovakva ličnost naravno da je bila zanimljiva Klintu Istvudu koji je odlučio da napravi biografski film o čoveku koji je verovatno postavio mandatski rekord u upravljanju jednom državnom institucijom. Glavnu ulogu Istvud je poverio Leonardu Di Kapriu koji je izazvao podeljene reakcije u publici, dok su neki zadovoljni njegovom interpretacijom Huvera, neki upravo njega vide kao glavni promašaj filma.

Film je imao premijeru 11. novembra 2011. i za dve nedelje prikazivanja inkasirao blzu 30 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...