•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid boravili u istom hotelu u Parizu

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid viđeni su u istom hotelu u Parizu, nekoliko nedelja nakon što se "šuškalo" da su u vezi.

Hadid bila je nasmejana dok je oko 22 sata po lokalnom vremenu kada je ulazila Royal Monceau nakon dugog dana na Fashion Weeku u Parizu, a glumac je ušao u hotel ubrzo nakon toga.

Nakon skoro tri sata, DiCaprio viđen je kako izlazi iz luksuznog hotela oko jedan sat ujutro, a Gigi je izašla nekoliko trenutaka posle njega.

Iako nije poznato gde je Hadid otišla, glumac je proveo ostatak noći s prijateljima u nekoliko noćnih klubova pre nego što se vratio u svoj hotel.

Iako par nije potvrdio vezu, čini se da se DiCaprio pridružio Hadid na njihovom prvom zajedničkom putovanju dok ona radi u inostranstvu.

Iako je već poznato da se holivudska zvezda Leonardo DiCaprio zabavlja samo s devojkama mlađim od 25 godina te ih u skladu s tim i "ostavlja", čini se da je sada odlučio ostaviti svoje pravilo po strani. U prisnom kontaktu viđen je sa manekenkom Gigi Hadid.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu