•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio proslavlja 40. rođendan: Kako je plavooki dečak osvojio svet

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio je juče proslavio 40. rođendan, što je prilika da se prisetimo kako je ovaj glumac plavih očiju i dečačkog lica "osmehom od milion dolara" osvojio naša srca.

Započeo je svoju karijeru kao tinejdžer u edukativnim i komercijalnim filmovima. Glumio je u nekoliko reklama, a na filmskom platnu je debitovao u naučno-fantastičnom filmu "Critters3". Zapažen je nakon uloge u filmu "Growing Pains" gde je glumio beskućnika Lukea Browera kojeg je usvojila porodica Seaver.

Potom je glumio s Robertom de Nirom u filmu "This Boy's Life", Johnnyjem Deppom u filmu "What's Eating Gilbert Grape" te Sharon Stone u "The Quick and the Dead". Bilo je tu još nekoliko filmova do slavne uloge u filmu "Titanic" iz 1997. godine, koji je oborio rekorde gledanosti i zarade. Glumio je Jacka Dawsona, siromaha koji je na pokeru osvojio karte za prvu, ali i poslednju vožnju Titanicom, tokom koje se zaljubljuje u Rose (Kate Winslet).

"Nisam ni slutio da ću postati toliko poznat. Nikada više neću dostići tu tačku popularnosti kao što sam je doživeo nakon 'Titanica', ali neću ni pokušavati", rekao je tada mladi DiCaprio.

Nakon toga usledile su još neke kvalitetne uloge i filmovi: "The Man in the Iron Mask" (1998), "Celebrity" (1998), "The Beach" (2000), "Catch Me If You Can" (2002), "Gangs of New York" (2002), "The Aviator" (2004), "Blood Diamond" (2006), "Shutter Island" (2010), "Django Unchained" (2012), "The Great Gatsby (2013) i "The Wolf of Wall Street" (2013).

Trenutno snima film "The Revenant" u kojem igra ulogu Hugha Glassa.

Kada je reč o privatnom životu, plavooki i plavokosi glumac svakako je uspeo "oboriti s nogu" mnoge lepotice. Zabavljao se sa mnogim manekenkama, a neke od njih su Kristen Zang, Emma Miller, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton i Toni Garnn.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....