•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo di Kaprio se u Brazilu provodi sa 50 devojaka

Slavni glumac Leonardo Di Kaprio ovih dana živi kao Džordan Belfort, lik kojeg je tumačio u aktuelnom ostvarenju 'The Wolf of Wall Street'. Holivudska zvezda, koja se trenutno nalazi u Brazilu, gde prati Svetsko fudbalsko prvenstvo, našla se u centru pažnje medija nakon što je lično odabrala pedeset žena koje je sa sobom poveo na žurku u Buziosu.

Tridesetak devojaka je na njegov račun smešteno u luksuzne hotele, nahranjeno i opijeno, a ostalih dvadeset je u turističkom kompleksu za bogate dalekom preko 100 kilometara udaljenog od Rija de Žaneira, piše britanski "Mirror".

Tridesetdevetogodišnji glumac, koji je samac nakon što je posle godinu dana veze raskinuo sa manekenkom Toni Garm, napravio je žurku u noćnom klubu "Pacha" nakon utakmice Brazil - Hrvatska.

"Ređale su se boce 'Dom Perinjona' bez stajanja. Leo nije štedio ni dolara, bila je to raskošna žurka", ispričao je izvor blizak glumcu i dodao da su devojke holivudsku zvezdu učile da pleše uz pesmu "Bejinho no Ombro" Valeske Popozude koja se Dikapriju toliko svidela da je konstantno od DJ-a tražio da je pušta ponovo.

"Nije se posvetio nijednoj devojci više nego ostalima. Bio je prijatan i svakoj je poklanjao jednako pažnje, išao od jedne do druge i čini mi se da je želio da se dobro provede sa svakom. Oko četiri ujutro neke od njih je poveo na svoju jahtu i žurka je nastavljena do šest sati popodne", navodi izvor.

Luksuzna Leova jahta prema navodima inostranih medija ima osam spratova, tri bazena i dva heliodroma, a među gostima su bili "Playboy" model Mari Silvestr, brazilska zvezda "Velikog Brata" Marijen Karetero i nekadašnji član rep grupe Fugees Praz Mičel.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....