•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lepa devojka Johnyja Deppa tačno zna šta želi

Amber Heard zasijala je na naslovnici magazina Flare, ali ne želi da je svet doživljava kao zvezdu. 27-godišnja glumica poznata po vezi sa Johnnyjem Deppom želi da je svet vidi kao umetnicu i zato čuva svoju privatnost od znatiželjne javnosti.

Na pitanje o svojoj vezi sa 50-godišnjim Johnnyjem Deppom, Amber Heard je izjavila: “To nije deo mog profesionalnog života. Želim biti umetnica, ne želim biti zvezda... Na internetu možete pronaći moje slike kako točim gorivo, podižem odeću sa hemijskog čišćenja, šetam psa, ali nikada nećete pronaći slike na kojima se zabavljam u nekom noćnom klubu”, prenosi MailOnline.

“Možete li se ikada zamisliti u situaciji u kojoj se nalaze Brad Pitt i Angelina Jolie ili Kim Kardashian i Kanye West, jer svet veruje da ima pravo sudelovati u vašem privatnom životu? To nikada ne bih poželela. Ako se ne mogu držati za ruke sa osobom sa kojom želim, kakav bi to bio život? Ne želim se menjati samo zato što me ljudi posmatraju. Uvek sam bila osoba koja kaže ono šta želi.”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila