•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Lervolino Entertaiment" otvara studio 1. jula u Srbiji

Svetski poznata producentska kuća "Lervolino Entertainment" 1. jula u Srbiji otvara svoj studio, u koji će uložiti 8,5 miliona evra u Srbiji i gde će zaposliti gotovo 600 ljudi.

Memorandum o razumevanju su u Beogradu potpisali ministar privrede Goran Knežević i vlasnik producentske kuće iz Italije Andrea Lervolino, u prisustvu popularnog glumca Miloša Bikovića.

Knežević je poručio da je Srbija dobro mesto za ulaganje.

"Lervolino će otvoriti studio u Srbiji u koji će uložiti 8,5 miliona evra i zaposliti 580 visokokvalifikovanih stručnih ljudi. Preneće na domaće privredno društvo 11,5 miliona evra autorskih prava", rekao je Knežević.

Dodao je da će ta kuća producirati i proizvoditi najmanje 10 animiranih filmova godišnje, od kojih će u svaki uložiti oko 150.000 evra.

"Ono što je najvažnije doneće u Srbiju novu tehnologiju i znanja", rekao je Knežević.

Vlasnik producentske kuće, Andrea Lervolino se zahvalio Vladi Srbije što je podržala saradnju sa Ministarstvom privrede u veoma kratkom roku.

"Za manje od tri meseca, kada je zbog pandemije virusa korona sve stalo u svetu, vrednim radom smo došli u situaciju da 1. jula otvaramo studio u Srbiji", rekao je on.

Najavio je da će biti zaposleno skoro 600 radnika, jer je, kaže, Srbija zemlja koja je u stanju da iskaže svoje potencijale i umetnička znanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...