•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Lethal Weapon 5" se neće snimati

Mel Gibson je izjavio da se serijal "Lethal Weapon" više nikada neće vratiti na filmsko platno.

Gibson je glumio u četiri filma između 1987. i 1998. godine, a za Coming Soon je potvrdio da više nikada ne bi ni uzeo u obzir snimanje nekog novog dela.
Kada su ga upitali da li postoji išta nešto šta bi ga navelo da ponovo oživi serijal, Gibson je rekao: "Ne. Mada, vjerujem da će neko jednog dana napraviti neki rimejk.

Biće teško zameniti Dannyja Glovera. Bio je neverovatan u tim filmovima. Za nas su se ti filmovi pokazali uspešnim. Sve je funkcionisalo. Ali, mi smo to znali i pre nego što smo počeli da ih snimamo. Svaki film je bio neverovatno zabavan na svoj način. Uz to su još bili i profitabilni. Ti filmovi su mi pružili priliku da radim ono što me zaista interesuje".

Prošle godine se pričalo o ponovnom snimanju svih filmova "Lethal Weapon", koji bi imali istu priču i likove, ali različite glumce.

Richard Donner, režiser originalnih filmova, je nedavno otkrio detalje u vezi sa radnjom petog film, a koji je nekada planirao snimiti.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....