•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Letnja sezona opera u bioskopu Cineplexx počinje

Početak sezone letnjih Metropoliten opera u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u subotu 27. jula od 18 časova otvoriće opera Šarla Gunoa ,,Romeo i Julija”.

Opera u pet činova o najpoznatijoj ljubavnoj priči očaraće ljubitelje operske muzike u bioskopskoj sali, na velikom ekranu.

Na maskenbalu u Kapuleti palati, Tibalt uverava grofa Parisa da će ga Julija, koja mu je obećana, očarati. Romeo Monteki dolazi nepozvan, maskiran na bal i zaljubljuje se u Juliju na prvi pogled. Shvataju oboje da su stvoreni jedno za drugo.

U nadi da će ljubav Romea i Julije pomiriti dve porodice, otac Laurent venčava dvoje mladih. Stefano pred kućom Kapuletijevih peva pesmu o grlici zarobljenoj u gnezdu supova. Njegova pesma podstiče svađu sa nekoliko članova porodice Kapuleti. Romeo staje između Stefana i Tibalta i moli Tibalta da zaboravi sukob između porodica. Tibalt to odbija i ubija Merkucija, nakon čega Romeo ubija njega.

Romeo i Julija provode prvu bračnu noć skriveni u njenoj sobi. Julija oprašta Romeu što je ubio Tibalta. Nakon Romeovog odlaska, Kapuleti dolazi sa ocem Laurentom i objavljuje svojoj ćerki da se danas mora udati za Parisa. Očajna Julija obraća se ocu Laurentu. On joj daje napitak od kojeg će izgledati kao da je mrtva i obećava da će se probuditi kad stigne Romeo. Dok hoda prema kapelici u kojoj bi se trebala udati za Parisa, Julija kolabira. Na zgražavanje prisutnih gostiju, Kapuleti objavljuje da je Julija mrtva. Videvši svoju ženu mrtvu, Romeo ispija otrov. U tom se Julija budi i oni maštaju o svojoj budućoj sreći. Kad Julija shvati da će Romeo umreti, odlučuje da pođe za njim u smrt kako bi se njihova ljubav nastavila zauvek. Pre nego što umru, mole Boga za oprost.

Kupovinom ulaznica za celu letnju sezonu, očekuje vas cena od 1.000 dinara po izvođenju. Pojedinačne karte su u prodaji po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...