•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Let's Go to Prison (2006)

"Let's Go to Prison", crna komedija reditelja Boba Odenkirka, u kojoj glavne uloge igraju Dax Shepard i Will Arnett, inspirisana je istoimenom knjigom Jima Hogshirea u kojoj autor otkriva sve tajne preživljavanja u zatvoru.

Iako sin sudije, Nelson Biederman IV (Will Arnett) osuđen je na zatvor u Rossmore državnom zatvoru. Kradljivca automobila Johna Lyshitskog (Dax Shepard), njegov otac je nebrojeno puta poslao u zatvor i suvišno je naglašavati koliko je obostrane netrpeljivosti. To što je trenutno na slobodi, Johna neće sprečiti da se vrati iza rešetaka samo kako bi Nelsonu život učiniti nepodnošljivim.

Glumac, scenarista, producent i reditelj Bob Odenkirk svakako zna šta je dobra komedija. Gotovo je nemoguće nabrojati sve show-ove i serije u kojima je nastupio ili barem gostovao: "Saturday Night Live“, "Senfield“, "Curb Your Enthusiasm“, "Treći kamen od Sunca“, "Svi vole Raymonda“, "The Andy Dick Show“, "Tenacious D“ (s Davidom Crossom), "Late Night With Connan O'Brien“, "The Ben Stiller Show“ i mnogih drugih. U komediji koja poziva na zabavu u zatvoru glavna uloga poverena je izuzetno traženom komičaru - Willu Arnettu, jednom od najsmešnijih ljudi na planeti. Društvo mu prave odlični Dax Shepard i Chi McBridge i bilo bi zaista pogrešno propustiti ovako duhovito ostvarenje.

Žanr:komedija, krimi
Godina:2006
Reziser:Bob Odenkirk
Scenario:Robert Ben Garant, Thomas Lennon
Uloge:Dax Shepard, Will Arnett, Chi McBride
Uzrast:R
Studio:Carsey-Werner Company, Strike Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...