•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth, rođen 13. januara 1990. godine je australijski glumac, čija su strarija braća Luke i Chris takođe glumci koji su mu poslužili kao uzor.

Hemsworth je rođen u Melburnu u Australiji i sin je nastavnice engleskog Leonie i savetnika za socijalna pitanja Craig-a Hemsworth-a. Iako su njegova braća glumci i naravno da postoji takmičenje među njima što se posla tiče, uvek je to na prijateljskoj osnovi. Sam Liam priznaje da je to dobra stvar koja ih “gura” i uvek su srećni kada neki od njih trojice dobije posao.

Kada je imao 8 godina sa porodicom se preselio na malo ostrvo Filip, na kome je vreme provodio surfujući sa svojom braćom. Sve devojčice su ga volele, bio je popularan i veliki šaljivdžija. Marta 2009. godine se preselio u Ameriku zbog svoje karijere.

Pre nego što je postao glumac, imao je želju da krene stopama svoje braće i glumi je u srednjoj školi gde je i angažovao agenta. Sa 16 godina je imao svoju prvu audiciju i počeo sa glumačkom karijerom 2007. godine gostovanjem u serijama “Home and Away” i “McLeod's Daughters”

Mladi glumac je ambasador Fondacije za decu iz Australije i skromno priznaje da ne zna da li je već sada nečiji heroj, ali bi to voleo da bude. Voleo bi da postane dobar uzor deci.

Filmografija:

2009 Knowing

2009 Triangle

2010 The Last Song

2011 The Throwback

2012 The Hunger Games

2012 AWOL

2012 The Expendables 2

2014 Arabian Nights

Televizijska karijera:

2007 Home and Away

McLeod's Daughters

2007–2008 Neighbours

2008–2009 The Elephant Princess

2009 Satisfaction

Gostovanja:

2010 Young Hollywood Awards

Nickelodeon Kids Choice Awards

Muzički spotovi:

2009 "When I Look At You" Miley Cyrus

2011 "Colder Weather" Zac Brown Band

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu