•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson: Razmišljam da postanem musliman

Popularni glumac Liam Neeson je izjavio kako razmišlja o prelasku sa katolicizma na islam. Za časopis Sun slavni glumac je kazao kako je islamska molitva ušla u njegov duh dok je snimao film u Turskoj.

- Poziv na molitvu se događa pet puta dnevno i u početku te izluđuje a zatim pređe u tvoj duh i to je prekrasna stvar, kazao je slavni glumac.

- U Istanbulu ima oko 4.000 džamija. Neke od njih su veličanstvene i navode me da razmislim o tome da postanem musliman, rekao je Neeson koji je rođen u rimokatoličkoj porodici u Severnoj Irskoj.

Neeson je novinarima otkrio kako stalno čita knjige o veri i Bogu, kao i o ateizmu jer je jako zainteresovan za pitanja o smislu života.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...